Column Megastad: Ubuntu

1553562_10151830830410756_595436230_o

De skyline van Johannesburg. Foto Niels Posthumus

Ik herstel van een rughernia, en in dat kader zwem ik drie keer per week. Het geluk wil dat ik om de hoek woon bij een zwembad, middenin het centrum van Johannesburg. Het is er zelden erg druk. “Hoe gaat het?”, vraagt een jongen van eind twintig in de baan naast me als ik op een vrijdagochtend even aan een startblok hang om uit te puffen.
Lees deze column op de website van Trouw…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s