Column Megastad: Het ‘snelle leven’ in Johannesburg

Jozi

De skyline van Johannesburg.

Ik zat laatst in een taxi in Kaapstad en had een gesprek dat ik altijd heb met taxichauffeurs in die stad. Ik vertelde dat ik in Johannesburg woon en de chauffeur antwoordde: “O nee, daar zou ik nooit kunnen leven. Ik houd van het relaxte tempo in Kaapstad. In Jo’burg gaat alles veel te snel. Jullie werken daar alleen maar. Jullie doen net alsof al het werk in één dag af moet.” Lees dit artikel op de website van Trouw…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s