Riviersafari: worstelen met olifanten, nijlpaarden en een tent

Copyright Fleur LaunspachMet mijn volle gewicht hang ik in de hoek van de tent waar normaal gesproken mijn hoofd op een kussen zou moeten rusten. Het is diep in de nacht. Een hevige storm probeert zich onder de tent te wurmen. De haringen zijn al uit de grond getrokken. Ik voel de slagregens door het tentzeil tegen mijn rug.
Lees dit artikel uit Trouw op Blendle…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s