Te voet over de heuvels van de mooie Transkei

Transkei

Het landschap van de Transkei in het zuidoosten van Zuid-Afrika heet ‘glooiend’ te zijn, maar nu ik een van de heuvels beklim vind ik die toch opvallend steil. Voorop loopt gids Siyabulele Gantile. Achter mij hoor ik mijn vader hardop genieten van de route langs de Wild Coast. .
Lees dit artikel uit Trouw op Blendle…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s