Naar de haaien

Mediagekte PistoriusWat ben ik in hemelsnaam aan het doen? Die vraag schiet door mijn hoofd als ik me in de drijvende kooi laat zakken die naast de boot hangt. Het water van de Atlantische Oceaan bij het Zuid-Afrikaanse Gansbaai is ijskoud, negen graden, en dat laat zich voelen, ondanks mijn wetsuit en de ruim twintig graden op het droge.
Artikel alleen tegen betaling te lezen op website van Trouw…

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s