‘Leuk, me even helemaal weer Nederlands voelen’

koningin beatrix_wiki commons“Als ik vrij kan krijgen, ga ik op 30 april ’s middags naar de ambassade. De ceremonie is daar op een groot scherm te volgen. Anders volg ik alles online op mijn werk. Maar dat zou ik jammer vinden. Zo’n dag wil je juist graag met andere Nederlanders doorbrengen. Even de sfeer van Amsterdam voelen.
Lees verder op de website van Trouw…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s