Bericht uit Zuid-Afrika: Afrikaans

Afrikaans MonumentHet Afrikaans is een aparte taal. Ik word er hier in Zuid-Afrika dagelijks mee geconfronteerd. Niet zozeer omdat nu zoveel mensen in mijn omgeving Afrikaans spreken, maar omdat iedereen altijd van mij wil weten of ik die taal als Nederlander kan verstaan. Ik antwoord dan dat ik Afrikaans kan lezen
Lees verder op DeBuitenlandredactie.nl…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s